Verdiepingstraining
Visueel presenteren

Je weet al hoe je een idee of een plan voor jezelf helder maakt met tekeningen. Je deelt de tekeningen ook al weleens met anderen. Maar je merkt dat het nog niet zo gemakkelijk is je verhaal op een goede manier visueel te presenteren. Hoe doe je dat? Hoe structureer je je verhaal? En welke plaatjes passen daar het beste bij?

Tekenen helpt je heel erg om mensen betrokken te krijgen en houden bij je verhaal, je plan, je project. En dat is veel minder ingewikkeld dan je denkt - ook als je vindt dat je niet kunt tekenen!

In de verdiepingstraining Visueel Presenteren leer je in één dag de ins en outs van hoe je jouw idee, plan en/of project visueel maakt én presenteert. Je leert welke verhaallijnen er zijn, hoe je de juiste verhaallijn kiest voor jouw presentatie en welke plaatjes erbij passen.

Als je deze verdiepingstraining bijwoont, gaan we uit van wat basiskennis en enige ervaring met tekenen in je werk. Je tekent al langer, of hebt bijvoorbeeld eerder de online cursus of basistraining bij de Betekenaar gevolgd.

Aan het eind van de training:


Voorbereiding

Vooraf ontvang je twee voorbereidende opdrachten per mail, waarvan één huiswerkopdracht die je naar de training meeneemt.

Na afloop

Na afloop van de training ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt. We organiseren 2 keer per jaar een terugkomdag waar je kosteloos bij kunt aanschuiven om extra te oefenen en je vragen te stellen.

Hoe, waar en wanneer?


In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)


Meedoen?

Aanmelden voor de training kan via het formulier hieronder. Selecteer de juiste datum.