Verdiepingstraining
Visueel samenwerken

Je tekent al heel wat voor jezelf, en je wilt de kracht van visueel werken ook leren toepassen in het samenwerken met anderen. Bijvoorbeeld bij de begeleiding van je team, of als je groepssessies faciliteert. Hoe pak je dat aan? Hoe krijg je mensen mee, welke werkvormen kun je toepassen en hoe ontwerp en gebruik je visual templates?

Als je visueel samenwerkt, houd je mensen makkelijker bij de les, bied je structuur en overzicht. Het wordt duidelijk wat de bedoeling is. Je komt met elkaar sneller tot de kern en werkt aan een helder en gemeenschappelijk beeld. Letterlijk!

In de verdiepingstraining Visueel samenwerken leer je in één dag welke visuele tools, templates en werkvormen je kunt inzetten (en zelf maken!) om samen te werken met anderen.

Als je deze verdiepingstraining bijwoont, gaan we er van uit dat je wat basiskennis en enige ervaring met tekenen in je werk hebt. Je tekent al langer, of hebt bijvoorbeeld eerder de online cursus of basistraining bij de Betekenaar gevolgd.

Aan het eind van de training...


Voorbereiding

Ongeveer twee weken voor de training ontvang je een voorbereidende opdracht per mail.

Na afloop

Na afloop van de training ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt. Twee maal per jaar zijn er terugkomdagen waar je kosteloos bij kunt aanschuiven om extra te oefenen en je vragen te stellen.

Hoe, waar en wanneer?


In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)


Meedoen?

Aanmelden voor de training kan via het formulier hieronder. Selecteer de juiste datum.