e-boekTekenen met je team

Tekenen met je team? Waarom zou je? Dat willen wij je graag haarfijn uitleggen. En niet alleen waarom, maar vooral hoe. Omdat je dan écht ervaart wat de kracht van tekenen is...

Download: Tekenen met je team

In een wereld waarin we overspoeld worden door woorden, is het tijd om een eeuwenoud instrument te gebruiken om elkaar sneller en beter te begrijpen. Door te tekenen, door te visualiseren wat je bedoelt, wat je doet, hoe je iets aanpakt, heb je minder woorden nodig om ideeën over te brengen, om plannen te maken, om projecten uit te voeren. Je hebt er alleen wat lef en een paar tips voor nodig.

In het e-book Tekenen met je team leggen wij van de Betekenaar je uit waarom én hoe je visuele tools en methoden kunt gebruiken om slimmer samen te werken en beter te communiceren in je team. Met 16 werkvormen is er altijd wel één bij die past bij het doel dat jij voor ogen hebt. Gratis. Omdat wij graag iedereen inspireren om de kracht van tekenen te benutten, zodat je jezelf en anderen beter begrijpt omdat je kunt (laten) zien wat je bedoelt.

Download het eboek

Vul hieronder je gegevens in, en na de bevestiging ontvang je een bericht met een downloadlink.

* indicates required