Onze visie & missie

Veel zaken worden structureel te complex en ingewikkeld gemaakt, terwijl het soms zo simpel is. De Betekenaar maakt daarom zichtbaar waar het om gaat, omdat we geloven dat je energie moet steken aan zaken die er toe doen. Wij helpen organisaties om samen op een visuele manier tot de kern te komen, zodat je elkaar beter begrijpt en meer voor elkaar krijgt.

Wij geloven in de essentie. We zetten beelden in om tot die essentie te komen, want beelden geven woorden betekenis. Wat wij doen is organisaties helpen om samen visueel tot de kern te komen.

Visuele revolutie

Onze missie is om een visuele revolutie te veroorzaken in het zakelijke leven. Om een wereld vol 'bla bla' om te toveren naar een wereld vol betekenis. Waar mensen laten zien waar het écht over gaat en wat er belangrijk is. Wij willen mensen de kracht van beeld leren (her)ontdekken en gebruiken.

Om er een concreet en groot (eng) doel van te maken:

Wij willen alle zakelijke kennisorganisaties op deze wereld visueel laten (samen)werken, zodat ze aandacht kunnen geven aan wat er toe doet, hun kerntaak: Waarde toevoegen aan deze wereld.

Ook meedenken of helpen aan de visuele revolutie?

Stuur een e-mail naar info@debetekenaar.nl of bel met 070 22 10 345.

Contact opnemen