Opleiding Visueel Leiderschap
Visueel denken en doen in de praktijk

De kracht van visueel communiceren heeft voor jou geen geheimen. Je weet dat je met eenvoudige tekeningen snel overzicht schept, neuzen dezelfde kant op krijgt en slimmer kunt vergaderen. Maar… hoe krijg je anderen daar in mee? Hoe verbeter en vergroot je je eigen visuele vaardigheden? En op welke manier pas je deze vaardigheden moeiteloos toe in het faciliteren van groepen en begeleiden van processen, zodat je vol vertrouwen in staat bent je team of collega’s mee te nemen in jouw visie?

De opleiding Visueel Leiderschap geeft je alle tools om complexe problemen en processen op een andere manier te benaderen. Schuilt in jou een visuele trendsetter? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Voor wie?


Over de opleiding

In drie modules van in totaal zes trainingsdagen leer je gedurende een half jaar alle facetten van visueel werken. Elke maand heb je een trainingsdag. Tussendoor werk je aan opdrachten en kom je bij elkaar met je intervisiegroep: een kleine groep van maximaal vier deelnemers waarmee we dieper ingaan op de kracht en de werking van visueel communiceren. Je leert hoe je visueel werken effectief inzet in nagenoeg elke situatie. Je krijgt gerichte feedback en lees- en oefentips. We sluiten de opleiding af met een Masterclass waarin je de gelegenheid krijgt om een deel van het programma te faciliteren, om zo het geleerde in de praktijk te brengen.

Wat leer je?


Interessant?

Meer informatie via info@debetekenaar.nl of bel met 070 22 10 345.

Direct aanmelden

Wat moet je kunnen en kennen?

Als je deelneemt aan de opleiding Visueel Leiderschap, verwachten we dat je kennis van en ervaring hebt met tekenen als communicatiemiddel. Dat kan voor jezelf zijn, of in je werk. Je hebt bijvoorbeeld de basisworkshop Effectief communiceren met tekeningen bij ons (of ergens anders) gevolgd. Daarnaast verwachten we dat je ervaring hebt met het begeleiden of faciliteren van groepen. Twijfel je of jouw voorkennis voldoende is om aan deze opleiding mee te doen? Neem dan even contact met ons op.

Modules

Hoe, waar en wanneer?


Investering (prijzen zijn excl. BTW)

Ben je klaar om je visuele wereld en vaardigheden te vergroten?
Deelname aan de opleiding Visueel leiderschap kost € 2999,-.

Interessant? Meld je direct aan

Meer informatie via info@debetekenaar.nl of bel met 070 22 10 345.

Direct aanmelden